Jump to content


Photo

JA script help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kevtaru

Kevtaru

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 March 2017 - 08:40 PM

I'm trying to create a script that will activate multiple JAs in succession while Tabula Rasa is active, but I can't get any abilities beyond the first in the script to activate. here's the script I'm attempting to use: 

 

input /jobability "Penury" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Celerity" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Rapture" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Accession" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Perpetuance" <me>;
 
I've tried adjusting the wait times, removing the space between wait and 1, removing /input from the wait commands, and anything else that would seemingly make sense to me but I just can't get it to work. Any input/suggestions on how to fix this would be greatly appreciated. 


#2 sdahlka

sdahlka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 posts

Posted 10 March 2017 - 10:03 PM

I'm trying to create a script that will activate multiple JAs in succession while Tabula Rasa is active, but I can't get any abilities beyond the first in the script to activate. here's the script I'm attempting to use: 

 

input /jobability "Penury" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Celerity" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Rapture" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Accession" <me>;
input /wait 1
input /jobability "Perpetuance" <me>;
 
I've tried adjusting the wait times, removing the space between wait and 1, removing /input from the wait commands, and anything else that would seemingly make sense to me but I just can't get it to work. Any input/suggestions on how to fix this would be greatly appreciated. 

try

 

input /jobability "Penury" <me>;
Wait 1
input /jobability "Celerity" <me>
Wait 1
input /jobability "Rapture" <me>;
Wait 1
input /jobability "Accession" <me>;
Wait 1
input /jobability "Perpetuance" <me>;
 

 



#3 Kevtaru

Kevtaru

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 March 2017 - 11:10 PM

I got it working, I added ";" after the wait lines and it worked. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users