Jump to content


Photo

ApRadar/Mappy -- FFXI Not Found


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 7000rpm

7000rpm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 16 November 2016 - 04:13 PM

I'm playing on a private server and I'm getting the following errors when trying to run ApRadar and Mappy, whether I use ###### or Windower. What is the solution to this problem? 



#2 Kenshi

Kenshi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 330 posts

Posted 16 November 2016 - 07:09 PM

Change the name of the exe you use to connect to the private server to pol.exe



#3 7000rpm

7000rpm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 16 November 2016 - 08:35 PM

Change the name of the exe you use to connect to the private server to pol.exe

 

The launcher itself or the actual .exe that is being loaded by the launcher? I have tried both and it doesn't seem to work still. :(

 

*edit* Got it figured out -- thanks.



#4 Mijin

Mijin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 November 2016 - 11:53 PM

Where did you find a working version of APradar and Mappy. I'm having a hard time finding.



#5 Kenshi

Kenshi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 330 posts

Posted 26 November 2016 - 12:01 PM

ApRadar : https://github.com/K...pRadar/releases

 

Mappy: https://github.com/K...ersion/releases



#6 ScootyPuffSr

ScootyPuffSr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 March 2017 - 07:16 AM

The launcher itself or the actual .exe that is being loaded by the launcher? I have tried both and it doesn't seem to work still. :(

 

*edit* Got it figured out -- thanks.

How were you able to fix this issue? I'm getting the same one and have been since I started playing on this private server. I'm confused on what file exactly to rename to pol.exe because as far as I'm able to tell they just use xiloader to login to their server and windower to play. Any help would be greatly appreciated.



#7 Kenshi

Kenshi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 330 posts

Posted 08 March 2017 - 12:21 PM

you need to rename xiloader.exe to pol.exe


  • ScootyPuffSr likes this

#8 ScootyPuffSr

ScootyPuffSr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 March 2017 - 11:31 PM


you need to rename xiloader.exe to pol.exe


Whenever I do that I get a Windower error saying it's stopped working then it closes. So to get around this I had to go into the Windower XML settings file and change the default command line within the settings XML<executable>xiloader.exe</executable> to pol.exe as well. However when this is done it just launches to the actual Playonline login screen which isn't used to login to the private server. Any ideas?

 

 

Edit: NEVERMIND, got it working. 

 

Solution for any other person who has this issue in the future since the last dude didn't post it.. lol. This will work for SuperNova private server I can't speak for any others: remove the original "pol" file in your PlayOnline folder. Rename xiloader to just "pol" and make sure to change the file name between the executable tags to reflect this: <exectuable>pol.exe</executable>

 

Thanks Kenshi! 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users